ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Φροντίδα κοσμημάτων

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΗ;

Η επιμετάλλωση είναι μία ευρύτατα χρησιμοποιούμενη τεχνική στην βιομηχανία των κοσμημάτων. Ως επιμετάλλωση χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε µέθοδος επικάλυψης ή επιφανειακής επεξεργασίας η οποία αποβλέπει στην απόθεση ενός στρώµατος µέταλλου πάνω στο κόσμημα. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει την προστασία των υλικών από τη διάβρωση, την αισθητική βελτίωση της εµφάνισης τους, χωρίς όμως να επηρρεάζει την δομή του κοσμήματος.

Συνήθεις επιμεταλλώσεις που θα βρείτε στα χειροποίητα κοσμήματα Dellios είναι η επιχρύσωση, δηλαδή το χρυσό χρώμα με επιμετάλλωση χρυσού και  η επιπλατίνωση δηλαδή το λευκό, το ροζ ή το μαύρο χρώμα με επιμετάλλωση πλατίνας.

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΑΤΙΝΩΣΗΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ;

Τα κοσμήματα μας είναι όλα επιχρυσωμένα και επιπλατινωμένα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Τα μέταλλα μας είναι από χρυσό και ασήμι. Για να επεκτείνετε το χρώμα της επιπλατίνωσης μπορείτε να μην τα φοράτε όταν βάζετε τα καλλυντικά και τις κρέμες σας ώστε να αποφύγετε την άμεση επαφή και φορέστε τα αφού απορροφηθούν από το δέρμα σας. Για να αποφευχθεί η οξείδωση των κοσμημάτων σας, να τα τοποθετείτε στην πολυτελή τους συσκευασία ή σε μπιζουτιέρα. Ακόμη κι αν δείξετε την απαραίτητη αγάπη και φροντίδα κάποια στιγμή δεν θα μπορέσετε να σταματήσετε την φθορά του χρώματος της επιπλατίνωσης των κοσμημάτων σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ;

Ο οίκος Dellios αναλαμβάνει κάθε είδους επισκευή των κοσμημάτων μας, ούτως ώστε να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή. Αρκεί να μας στείλετε το κόσμημα σας στο κατάστημα μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα έξοδα αποστολής και το κόστος επισκευής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Newsletter

Δώσε μας το email σου για να λαμβάνεις τις προσφορές και τα νέα μας!

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης